Vingerafdruk uitvergroot

Een mooie herinnering aan haar overleden vriend. Dat wilde onze klant.
Door zijn vingerafdruk tot een mooi object te maken. Ze wilde de vingerafdruk heel graag fors uitvergroot hebben zodanig dat die bijna niet meer herkenbaar zou zijn. Met deze vraag kwam ze bij ons. Samen hebben we gezocht naar een vorm die voor haar het mooist voelde. Daaruit is een met de laser uitgesneden vingerafdruk gekomen. Die hebben we aangebracht op een rechthoekige onderplaat. De klant laat de vingerafdruk binnenkort in een mooie bijpassende lijst zetten.

Lasergesneden vingerafdruk uitvergroot
vingerafdruk uitvergroot

De originele vingerafdruk hebben we ingescand. Na het (18x) uitvergroten zijn er nog enkele correcties gedaan op de scan, waardoor de onderdelen mooier uitgesneden konden worden.
Op verzoek is de rookaanslag op de lijnen niet verwijderd. Dit geeft een nog meer natuurlijk effect van de organische vorm. De vingerafdruk is uitgevoerd in berkentriplex.

Uiteindelijk heeft nauw overleg en fijne samenwerking ertoe geleid dat ook de klant heeft meegewerkt aan het daadwerkelijk uitvoeren van dit project, met dit zowel voor haar als voor ons prachtige resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.