Lasersnijservice

Laat uw ontwerp lasersnijden of lasergraveren met de lasersnijservice van TinkerinQ.
Via onderstaand formulier kunt u uw wensen aangeven ten aanzien van het gewenste resultaat.

Aanlevering door u

Het werkt eenvoudig. U levert een digitaal ontwerp in een vector formaat aan (bijv: .DXF, .CDR, of .PDF) om te kunnen snijden of graveren.

Let er daarbij op dat u geen dubbele lijnen in uw tekening heeft. Dit zorgt vaak voor een mindere kwaliteit van het eindresultaat.
Ook bij ‘meer over lasersnijden’ en bij voorbereiden bij lasersnijden vindt u tips voor het beste resultaat.

Levering door ons

Zodra wij een bestand hebben ontvangen controleren we dit.
We nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op om de bruikbaarheid te bespreken en een prijsopgave te doen.

Wanneer de materialen op voorraad zijn kunnen wij meestal binnen enkele werkdagen uw bestelling verwerken. De gesneden of gegraveerde materialen kunnen opgehaald worden of naar u verstuurd worden.

Kosten lasersnijservice

Lasersnijden / lasergraveren kost € 60 excl. btw per uur. Het instellen en snijklaar maken van bestanden kost € 40,- excl. btw per uur, beide met een minimum van een kwartier.
De snij- of graveertijd is afhankelijk van de lengte van de snijlijnen, maar ook van de dikte en het type materiaal en van de grootte van het te graveren oppervlak.
De insteltijd is afhankelijk van de complexiteit van het bestand en of er eerst testen gedaan moeten worden met een nieuw materiaal om de instellingen van de lasersnijder te bepalen.

Upload je bestand voor lasersnijden – lasergraveren


    materiaal
    berken triplex 3mmberken triplex 6mmpopulieren triplex 3mmpopulieren triplex 4mmpopulieren triplex 5mmperspex transparant 3mmperspex transparant 4mmperspex transparant 5mmperspex transparant 6mm

    Let op!: de aangegeven diktes zijn nominaal, als je de precieze dikte wilt gebruiken, laat dit dan even weten, dan kunnen we je de dikte van onze voorraad doorgeven.

    Reacties zijn gesloten.