Uitreiking trofee Groene Keus

Vandaag was de jaarlijkse uitreiking van de trofee Groene Keus van het Duurzaamheidsfonds Houten in College de Heemlanden. Sinds 2016 maakt TinkerinQ de trofee. Ook in 2019 heeft TinkerinQ deze weer mogen maken.

Trofee Groene Keus 2019

De winnaar zou pas op het allerlaatst bekend worden.
In overleg met het Duurzaamheidsfonds hebben we besloten door middel van een semi-live filmpje de winnaar bekend te maken. (zie onderaan)
Het ging tussen de genomineerden:
‘Groen roeien’, ‘Recycle kampioenen‘ en de uiteindelijke winnaar: ‘Huiselijk regenwater’.

De basis van de trofee is de vorm van de rondweg van Houten. Dit is weergegeven in houten plaatjes die zodanig op elkaar gestapeld zijn dat er een golfbeweging in zichtbaar wordt. Deze beweging symboliseert de duurzaamheidsbeweging in Houten. Het plantje is speciaal, omdat het – in verhouding – enorm veel CO2 kan omzetten, en daarmee ook heel duurzaam.

uitreiking trofee Groene Keus

Heb je het gemist? Dan kun je hieronder alsnog het filmpje zien. Daarin wordt de naam van de winnaar zichtbaar gemaakt door ingraveren met onze lasergraveermachine.

Wil je ook een mooi uniek product van TinkerinQ? Een trofee of iets heel anders. Neem dan contact met ons op via deze link. Wij denken graag met je mee. Kijk voor inspiratie bij onze foto’s.

Reacties zijn gesloten.