Lasersnijder huren

Zelf met de lasersnijder materiaal bewerken? Dat kan!  Je kan bij ons een lasersnijder huren.

Neem hier contact met ons op voor het maken van een huur-afspraak, of bel ons.

Big Red Laser

Big Red Laser

Zelf bedienen

We gaan er vanuit dat je, na een korte toelichting van ons, zelfstandig de lasersnijder kunt bedienen. Kortom dat je ervaring hebt in het bedienen van een dergelijke machine. Heb je dat niet en wil je toch een lasersnijder huren, dan kun je eerst bij ons een workshop lasersnijden  volgen. Daarin krijg je de beginselen van het lasersnijden geleerd. Meer informatie over hoe lasersnijden werkt is te vinden op: Meer over lasersnijden /-graveren

Type bestanden

Type bestanden te gebruiken om te lasersnijden zijn in .PDF, .DXF, .CDR, of .AI -formaat. Dit zijn zgn. vector-bestanden. Pixelbestanden (zoals bijv. .JPEG) zijn niet geschikt om te lasersnijden.

Let er ook op dat er geen dubbele lijnen in de tekening zitten. Dit zorgt veelal voor een mindere kwaliteit van het eindresultaat.

Kosten lasersnijverhuur

De huurprijzen voor het snijden/graveren staan op onze prijzen-pagina. De prijzen zijn inclusief de benodigde insteltijd en met een minimum van een kwartier.

De snij- of graveertijd is afhankelijk van de lengte van de snijlijnen icm de dikte en het type materiaal en van de grootte van het te graveren oppervlak.
De insteltijd is afhankelijk van de complexiteit van het bestand en of er eerst testen gedaan moeten worden met een nieuw materiaal om de instellingen van de lasersnijder te bepalen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.